Contrast Audio

Contrast Audio fiatal gyártócég, de már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik akusztikus átalakító-rendszerek tervezésében és gyártásában. A Contrast Company egyedi megközelítéssel újítja fel a régi hangsugárzó-készítési hagyományokat. A gyártás során csak természetes anyagok (papír membrán, papír tekercs a mágneses rendszerben, fából készült fáziskúp, stb.) kerülnek felhasználásra. Minden hangsugárzóban az elektronikát, a keresztváltót minimalista szemlélettel építik, az elv alapján elsőrendű szűrőt alkalmazva, amely nagy érzékenységgel és pontossággal segíti a hangzást. A teljes szerelési folyamatot mindenre kiterjedő ellenőrzés követi, ami lehetővé teszi, hogy elérjék a termékek magas minőségi színvonalát. A hangsugárzók kabinetjének kidolgozásakor, speciális technológiát és anyagokat használva, a kivitel megjelenésében is megadják a lehetőséget, hogy élvezzük nemcsak kiváló hangzást, hanem a csodálatos megjelenést is. A Contrast Audio hangsugárzóinak hangzása senkit nem hagy közömbösen!

AS3 REF hangsugárzó

A Contrast Audio Model One As3-Ref hangsugárzóban számos olyan megoldást találunk, amik a nagyobb modellek sajátjai. Ez a 2 utas, basszus-reflex rendszerű, könyvespolc hangsugárzó rendszer magas hatásfokú, lineáris impedancia viselkedésű és minimális fáziseltolódással rendelkezik. Egyformán alkalmas, megfelelő kombinációban, együtemű triódás, valamint tranzisztoros erősítéssel, igényes, audiofil zenehallgatásra.

Lens AS1

A Contrast Audio – Lens AS1 fenomenális érzékenységgel rendelkezik. A Lens AS1, 2 utas, bass-reflex, könyvespolc hangsugárzó rendszer. Biztosítja a zenei elképzelések, a mikro- és makro-dinamikai ellentétek pontos reprodukcióját. A Contrast Lens AS1 a hallgató számára lehetővé teszi, hogy úgy érezze, egyedi a realizmus és élénk az érzelmi közvetítés saját, kedvenc zenei felvételeinek meghallgatásakor.
Magas hatásfokú, lineáris impedancia-viselkedésű és minimális fáziseltoló tulajdonságai folytán egyformán alkalmas rendszer-kombinációban akár együtemű trióda, valamint tranzisztoros erősítés-technikához.